5 kredittkort med reiseforsikring

En av de virkelige store fordelene med å ha et kredittkort, som har vært kjent for nordmenn i mange år allerede, er at de kan ha reiseforsikring inkludert. En slik forsikring koster gjerne mange hundrelapper årlig dersom man skal tegne den i banken, og følgelig kan man spare mye penger gjennom kredittkortet. For å gjøre det enkelt for deg som skal ut å reise, skal vi nå se nærmere på fem kredittkort som tilbyr reiseforsikring.

Re:member mastercard

Et av de mest populære kredittkortene i Norge, uavhengig av om vi tenker på reiseforsikringen eller ikke, er re:member sitt MasterCard. Dette kredittkortet lar deg søke om en massiv kreditt på inntil 150 000 kroner, og det er kun 18års aldersgrense på å eie kortet. Reiseforsikring er altså inkludert her, og forsikringen dekker både deg og resten av reisefølget ditt (med et begrenset antall personer). Effektiv rente på re:member-kortet er 25,40 prosent.

Norwegian-kortet

Et annet kredittkort som er velegnet for deg som reiser mye, er Norwegian-kortet fra Bank Norwegian (ja, samme selskap som flyselskapet). Med dette kortet kan du opptjene bonuspoeng når du bruker kortet, og poengene kan du bruke på flybilletter til din neste reise. I tillegg er da naturligvis reiseforsikring inkludert, slik at mange vil påstå at Norwegian-kortet er din optimale venn på reisen. Kredittgrense på inntil 100 000 kroner er også nok for de aller fleste.

Gebyrfri VISA

På ferie og reise må man ofte betale gebyrer i dyre dommer når man bruker kreditt- eller bankkort til å betale for seg, eller gjøre uttak i minibanker. Med Gebyrfri VISA slipper du å bekymre deg for dette – ettersom dette er et hunder prosent gebyrfritt kredittkort. Det gjelder også ved uttak i minibanker. Reiseforsikring er som du kanskje har skjønt inkludert, slik at dette kredittkortet kan brukes både til å betale reisen med, men også som betalingsmiddel under reisen.

yA Kredittkort

Skal du søke om kredittkort hos yA Bank, så må du være minst 23 år gammel. Men er du såpass gammel, så kan du med god samvittighet søke om et yA kredittkort – som naturligvis har reiseforsikring inkludert. I tillegg kan du utsette betalingen med inntil 50 dager uten at rentene begynner å løpe, slik at du kan bruke det til å betale reisen med men allikevel ta deg god tid til å betale ned kostnadene.

VIP Credit Card

Enten du vil føle deg som en ekte «VIP» (Very Important Person), eller bare ha et kredittkort der reiseforsikringen er inkludert, så er VIP Credit Card et meget godt alternativ. Her er både du og reisefølget ditt forsikret når dere legger ut på reise. I tillegg kan kredittkortet by på en massiv kredittgrense på inntil 100 000 kroner, og hele 50 dager med rentefri betalingsperiode. Aldersgrensen for kredittkortet er 20 år.